keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Epäonnen koru

Syksyn hämäriin hetkiin tuli tehtyä tämä kaulakoru-korvissetti, joka pari viikkoa lojui keskeneräisenä. En edes muista, mitä olin jäänyt miettimään tämän kohdalla. Oikeasti tarkoitukseni oli aloitella tekemään aivan toista korusettiä, mutta siitä ei tullut mitään, joten sen tekemisen luovutin suosiolla. Ja hyvä niin, koska tänään tuntui olevan sellainen päivä, ettei tekeminen mene niin kuin pitäisi: kiinnityshelmi ei ollut yhteistyössä kanssani ja kaiken kukkuraksi tästä korusta tuli kaksi helmeä liian lyhyt sovittamisesta huolimatta. Enpä viitsinyt lähteä purkamaan vaan laitoin ylimääräiset lenkit. Tuohon keskellä olevaan putkeenkin liittyy epäonnistumisen tarina: olin tekemässä rannekorua ja totesin putken olevan liian pitkä ja yritin näppärästi katkaista putken. Lopputulema kuitenkin oli pelkkä painauma putkessa. Pihinä likkana en kuitenkaan raaskinut heittää putkea roskikseen vaan löysin sopivan riipuspidikkeen, jonka liimasin putkeen kiinni. Tämän korun kohdalla taatusti tulee epäonni jatkumaan - koru hajoaa ensimmäisessä käytössä tai riipuspidike lähtee omille teilleen :) 

Korussa on käytetty lasihelmiä - Montanan sinisiä ja mustia huurrelasihelmiä, jotka näyttävät kylläkin sinisiltä, myös luonnossa. Metalliosat hopeoituja.2 kommenttia:

  1. tästähän voi vain sitten sanoa, että vaikeuksien kautta voittoon... minusta kaikista vastoinkäymisistä huolimatta lopputuloksena on todella kaunis korusetti :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ja kumarran palautteesta ;)Nyt täytyy vielä lisätä käyttökokemus: se kesti! eli ehkä mentiin sinne voiton puolelle :)

      Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!