maanantai 18. kesäkuuta 2012

Korallia jälleen

Niinkuin tuli jo ensimmäisen korallikorun kohdalla mainittua, niin on aivan upea tämä punainen koralli. Myös muut huomasivat sen kauneuden ja tästä syystä sitten valmistin melkein toisinnon ensimmäisestä korusta. Tässä on hieman enemmän spiraalikoristeisia metallihelmiä, Empire -korulinkki ja pituutta vähän enemmän (n. 74 cm + riipus). Riipuksena on tässäkin Elämänpuu.

Kävin huvikseni googlaamassa tietoja spiraalisymbolista sekä punaisesta väristä. Tässä muutamia mainintoja:

Spiraali
Yleinen symboli kautta aikojen. Kelttisymboliikassa spiraali edusti syntymää, kasvua ja tietoisuuden laajentumista. Spiraali kuvastaa myös kohtua, hedelmällisyyttä ja jatkuvaa muutosta.

Punainen (Wikipedia)
Punainen liitetään mielikuvissa Aasiassa iloon, Euroopassa voimaan, rakkauteen, jopa intohimoon, vereen, aggressiivisuuteen tai jopa vaaraan ja kuolemaan. Punaista käytetään yleensä yhteyksissä, joissa halutaan herättää huomiota. Punainen edistää suoriutumista yksityiskohtaisista tehtävistä kun taas sininen parantaa luovuutta. Suoritustilanteissa punainen merkitsee vaaraa, mikä johtaa välttelyyn, kun taas romanttisissa tilanteissa punainen merkitsee seksuaalista houkutusta. Punainen väri saa miehet pitämään samoja naisia entistä viehättävämpinä ja seksuaalisesti haluttavampina

Jos haluat lukea enemmän punaisesta, käy myös täällä.

Kaulakoru korallista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!