sunnuntai 30. elokuuta 2015

Rannekoru memoryyn

Aikani kuluksi testasin memoryn, puuvillanauhan ja pikkuisten hopeoitujen helmien yhdistämistä punomalla. Into pinkeenä sain sitten vähän liian ison rannekorun aikaiseksi :-).
Mutta muuten onnistui.

Sunnuntain jatkoa!

- kirsema -

maanantai 24. elokuuta 2015

Pikkuriikkisen punaista

Ihan vähän, ettei vaan tule liikaa väriä :) Alkaa oikein nolottamaan tämä synkkyyskauteni! Mutta syksy lähestyy :)

Punainen lasihelmi ja hematiitti pyöreänä ja siruna tai mitä ikinä sitten onkaan. On muuten varsin kaunis yhdistelmä, koska punaisessa lasihelmessä on tummia juovia ja on väriltään aavistuksen verran tummempi kuin mitä kuva näyttää.


Tässä seuraavassa korussa petrasin tuo synkkyyden suhteen, hyvä minä :). Näitä punaisia kukkia olen käyttänyt aikaisemminkin, mutta tällä kertaa tein kahdesta jäljelle jääneestä kukkasesta tuplaketjun palloketjuun. Tosin meinasin tämänkin tehdä mustaan palloketjuun, mutta onneksi mieli muuttui.


Vaikka syksy tekee tuloaan, on tänään ollut oikein hellepäivä...ja taitaa vielä muutama olla ennen luvattuja sateita. Tai eilen ainakin puhuttiin sateista. Saas nähdä. Mutta oikein mukavaa ja lämmintä alkanutta viikkoa!

- kirsema -

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Tällaista tänään

Eka työviikko takana ja jo heti ekan työpäivän jälkeen tuntui siltä, ettei ole lomaillutkaan viittä viikkoa. Nopeasti se unohtuu näköjään.

Ja kotonakin siis tapahtui muutoksia loman aikana, molemmat pojat muuttivat omilleen ja kissa on harjoitellut kyläilemistä nuoremman kotona. Joten hiljaista on meidän huushollissa! Saas nähdä saadaanko kissaa enää takaisin :)

Tällä kertaa kolme esittelyä, kaksi korua valmistui tänään yllättäen iskeneen koruintoilun myötä ja yksi vähän aikaisemmin. Tuo valokuvaaminen tuntuu vaan niin hankalalta...




Ja jälleen tätä tuplakorua. 

Mustia, valkoisia ja kirkkaita lasihelmiä sekä hopeoituja metallihelmiä.



Pieni pilkahdus väriäkin joukossa :) ja nauhojen päissä metallikukkaset.





Tässä monivärisenä hohtava lasihelmi, jossa reikä on sivussa. Lisänä lilaa ja harmaata fasetoitua helmeä sekä musta lasihelmi.



Kuviinhan en sitten saanut sitä väriloistoa näkyviin!



Ja korvikset :)



Sinisenä samaa hohtavaa helmeä kuin ylemmässä setissä ja reiät ei näissäkään ole keskellä. Lisänä kirkasta ja sinistä ja muutama musta. Kaikki siis lasihelmiä.









Tällaista siis tänään ja seuraavalla kerralla jotain muuta. Mukavaa alkavaa viikkoa ja mikäli sinulla on vielä lomaa, niin mukavaa lomaa!

- kirsema -