lauantai 28. maaliskuuta 2015

Mummi ja pikku prinsessa - parivaljakolle :)

Nyt tuntuu, etten ole pitkään aikaan mitään tehnyt, mutta eihän tuosta niin kamalan pitkästi aikaa ole mennyt. Ehkä tämä ajantaju ei toimi, kun ei kamalasti ole noita ihania, kevätauringon täyteisiä päiviä ole ollut. Mutta jospa kohta...

Useita viikkoja sitten oli kaulassani vanha lemon jadesta tehty koru ja työkaverilla sattui olemaan samaan sävyyn oleva jakku päällä ja kun hänen silmänsä tavoittivat koruni, niin sittenhän sitä mallailtiin värien sopivuutta ja nehän olivatkin luodut toiseilleen. Näin ollen tuli sitten tilaus korusta sekä synttärilahja 3-vuotta täyttävälle pikku prinsessalle.




Pikku prinsessa siis täyttää kaikki kolme vuotta, mutta on kuulemma hyvinkin tietoinen korujen ihanasta maailmasta. Mummin korut täytyy tutkia tarkkaan :)

Pikku prinsessa rakastaa vaaleanpunaista, niin kuin varmaan useimmat pienet tytöntylleröt ja ehkä vähän isommatkin :) Kirkas väri oli toiveena ja niinpä päädyttiin helmiäsilasihelmeen, kirkas fuksia. Setissä kaulakoru ja rannekoru. Saas nähdä meneekö rannekoru uusiksi, kun ei ole näistä pikkuneitien koruja tullut tehtyä.

 
 Keskihelmenä foliolasihelmi
 
 Ja totta kai, lahjasta kun on kyse, niin tokihan rasiakin pitää olla :)

Onnea pikku prinsessalle!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

- kirsema -

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Viikonlopun viritykset

Mökillä tuli oltua viikonloppuna, pitkästä aikaa :) Oli muuten outoa, yleensä, kun tähän vuoden aikaan käy mökillä piipahtamassa, on pihamaa ollut kovan hangen peitossa, mutta eipä ollut tänä vuonna. Sulaa oli paitsi mökkitiellä, joka oli täynnä sulanutta lunta.

No ilmatkaan eivät suosineet meitä, joten miniä innostui kumihimosta. Melkein koko lauantain hän väkersi nauhoja ja kokeili eri punontoja, yritin kyllä välillä varoitella kipeytyvistä hartioista, mutta minkäs innostuneelle ihmiselle mahtaa :)

 Avainnippuun häntä

 Auton hattuhyllyyn nauhat

 Hyvät tuli!

Kyllä mä joku päivä kesytän hänet kokeilemaan myös korujen tekoa :)


Itse väkersin sunnuntaina, kylläkin ihan kotosalla, punaisen kaulakorun ja korvikset. Kaulakorussa kivi-, lasi- ja metallihelmiä ja on mallia vähän pidempi kaulakoru.




Aurinkoista ja keväistä viikkoa!
Tänään ainakin oli ihanan keväistä ja aurinkoista, mutta katsotaan, mitä viikko tuo tullessaan.

- kirsema -

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Tuplaa ja nauhaa

Vielä pariin kertaan ahersin ja nyt on taas osa yksittäisistä helmistä saatu käytettyä. Vielä noita jäi, mutta loput odotelkoon parempia aikoja.

Aloitetaan tuplasta, jossa simpukankuoririnkuloita, kumipintaisia lasihelmiä ja lasihelmiä. Tuplana hopeoitua ketjua.

 Keskihelmenä iso keraaminen helmi
 Ja jälleen nauhakoru. Ne on vaan niin ihania kaikessa yksinkertaisuudessaan.
 Samaa lenkkitekniikkaa olen käyttänyt rannekoruissa, näyttää toimivan myös kaulakorussa :)

Aamulla lenkillä ollessani aloin kuuntelemaan outoa ääntä ja kohta katseeni tavoitti äänen lähteen, joutsenethan ne siellä jo lentelivät, joten kevät on tullut, ainakin jonkun kalenterin mukaan:)

Muita kevään merkkejä odotellessa ja mukavaa sunnuntaita toivotellen

- kirsema -