lauantai 17. tammikuuta 2015

Herttaiselle miniälle

Jotain arkikäyttöön...no vähän innostuin, tulikin kolme :)

 
Ihan kummin päin vaan


Tätä mallia olin miettinyt itselleni, mutta toteutan sen sitten toisilla väreillä :)

Meni muuten vanhempi poika taksikuljettan kurssille, ensimmäinen viikko jo takana. Nuoremmalla pojalla on nyt magneettiröntgattu ranne ja käyty kirurgin juttusilla. Veneluu halkaistaan, hiotaan ja otetaan lonkkaluusta tarvittava paikkausmateriaali ja kiinnitetään ruuvilla ja kipsi käteen. Kuuden viikon jälkeen uusi röntgen ja uudelleen kipsi/lasta käteen. Tämä onkin vähän pidempi rupeama, kun ei edes leikkausajankohtaa ole tiedossa, mutta jonossa jo sentään ollaan. Koulun ja valmistumisen suhteen kaikki sitten myöhästyy, mutta minkäs teet. Eihän tuohon maailma kaadu, hyvä, että tulee ranne kuntoon. Toivottavasti.

Lupsakkaa lauantaita :)

- kirsema -

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Avaimille nauha ja nimikkomuki

Siitä onkin aikaa, kun viimeksi tuli avainnauhakorua tehtyä, mutta nyt se on taas tehty, tilauksesta. Toiveena vaalea. Katsotaan kuinka käy, kelpaako vai meneekö uusiksi :)

Valitsin helmiksi huurrelasihelmet, hopeanvärisiä lasihelmiä ja muutama kirkas putkihelmi sekä valkoinen "kuupintainen" lasihelmi. Olipas muuten hankala kuvattava läpikuultavuutensa vuoksi ja mielestäni kauniimpi silmällä katsottuna kuin linssin läpi.

***

Lauantaisella viikkokappareissulla isäntä innostui katselemaan mukeja (olivat  -50 %) ja tottahan toki hänen silmiinsä sitten osui muki, joka hänen mielestään oli juuri minulle tarkoitettu nimikkomuki:


No vitsikkäänä miehenä hänen oli se sitten pakko ostaa :) Onhan tässä se hyvä puoli, että tunnistan oman mukini :)

tiistai 6. tammikuuta 2015

Väriä pukkaa!

Tuli vähän osteltua ja piti vähän aikaa myös jemmata, mutta kun ei mahtanut innostukselle mitään :) Ja eikös se niin mene, että kun intoa riittää, niin silloin pitää tehdä :)

Hyvät ystävät, saanen esitellä värikimaran. Kivet ovat akaattia, mutta riipuskivestä en tiedä, kuten en myöskään rannekorussa olevasta keskikivestä. Nämä kivet ovat molemmat kaverini tuomat tuliaiset Etelä-Amerikan reissultaan. Ne vaan jotensakin kävivät tähän väripaljouteen, joten hyvä, että niitä on tullut jemmailtua :)











Ja ypöyksinäinen rannekoru, jossa puuhelmiä. Kelpaisikos kupillenen teetä?


Mukavaa Loppiaisiltaa!

- kirsema -

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

En tykkää punaisesta :)

Taas kerran punaista, mutta kun se on niin kaunis väri. No joo, tämän sunnuntain ilo oli massan kanssa touhuilu. Ensin yritin massasta aivan jotain muuta, mutta kun ei onnistunut, niin päädyin helppoon. Ensin olin sotkenut kahta eri väristä massaa, jonka jälkeen niitä erottelin, joten punaisen seassa on hippuja toisesta massasta. Mutta sehän tuo vain eloa, eikö totta. Tasainen pintakaan ei houkuttanut, kun olisi pitänyt saada niin siloista, joten kaappasin kaapista lääkäpurkin "raidoitetun" korkin ja sillä tein pintakuvioinnit.


Ja kun en viitisnyt sen kummemmin värkkäillä, niin lätyköiden väliin linkit. Tämä on siis näköjään laiskan ihmisen koru :)




Ja kun laiskotti, niin älkääs kuvitelkokaan, että olisin viritellyt studion pystyyn - ei ei. Kuvaaminen siis ihan vaan keittiön valaistuksen avulla. Toki piti vähän kuvamuokkausta tämän jälkeen tehdä, mutta näillä mennään.

Itse asiassa olen aika tyytyväinen tuohon massakoruun. Se on sen verran epätäydellisen muotoinen, että pienet mokatkaan ei haittaa.

Laitan tähän vielä lauantain tuotoksen - pikkusievät korvikset :)

Se on kuulkaas ystävät viimeisen lomapäivän viimeiset tunnit menossa - huomenna alkaa arki ja näin ollen paluu työpaikalle :(.Joten näihin sanoihin - mukavaa työviikkoa tai mitä vaan viikkoa itse kullekin.

- kirsema -


torstai 1. tammikuuta 2015

Oliivinvihreä aloitus

Tästä se sitten lähtee ja hyvää alkanutta vuotta. Hiljaista on ollut joka rintamalla viime ajat, mutta ehkäpä tästä vauhti kasvaa :) Tammikuun ja tämän vuoden eka koru on oliivinvihreä ja musta -sävyinen, lisäksi yksinkertainen.

 
Rannekoru jälleen kerran lenkeistä ja nauhasta :)

 
Korviksissa lasihelmet ja nauhaa


 Kaulakoru tuplanauhasta, riipuksena merilasia.








Talvista tammikuuta! 
(Vaikka ei täällä ainakaan enää ole kovinkaan talvista.)

- kirsema -