sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikonlopun viettoa - koira + messut

Perjantaina se sitten tuli meille - isännän siskon ihana koira. Isäntäväki lähti toisen koiran kanssa viikonlopun viettoon ja toinen koira tuli meille viikonloppuhoitoon.

Tämmöinen ihana pieni sylikoira :) 

Perjantai-iltana, kun lähdettiin iltalenkille, vähän jännitti, koska tiesin koiran voimat. Hyvin koulutettuna koirana ei ongelmia lenkin aikana tullut. Pari säikähdystä: itse en siis säikähtänyt vaan tuolla pururadalla oli kolme nuorukaista seisoskelemassa ja yksi niistä seisoi selin meihin nähden, joten hän ei nähnyt tuloamme. Koira kuitenkin päätti lähestyä ja nuuskaista nuorukaista ja kun komensin koiraa, niin poika reppana säikähti ja melkein hypähti ilmaan.

Kotiin päin tullessamme sattui samaisella pururadalla tulemaan rouvashenkilö vastaan, jolla oli niin leveät kengät jaloissaan, ettei meinannut mahtua kulkemaan pururadalla. Rouvashenkilö jossain vaiheessa hoksasi tulomme skarppasi kovin ja onnistui kulkemaan melkein suoraan. Tässä kohti keräsin koiran remmiä lyhyelle, kun ei ikinä tiedä, miten se suhtautuu vieraaseen humalaiseen ja mitä vieras humalainen meinaa tehdä. No vähän se yritti jäädä jututtamaan meitä siinä, mutta vastailin vaan lyhyesti ja jatkoimme matkaa.

Peppi päätti hetken aikaa katsella tilannetta vähän korkeammalta :)

Yksi jännittämisen kohta oli sitten yöt, kuinka kissa ja koira tulevat juttuun. Onko täällä keskellä yötä kauhea rähinä päällä, jos kissa uteliaisuuttaan menee nuuhkimaan nukkuvaa koiraa. Ei ollut rähinää (huh), molemmat yöt sujuivat mallikkaasti ja kaikki saimme nukkua.


Sitten viikonlopun toinen kohokohta eli helmimessut. Niin kuin aiemmin arvelin, lompakko tuli kevennettyä huolella. Ja jälleen kerran tuli myös tehtyä heräteostoksia :) Ja kiitos messukavereille, oli tosi ihana nähdä kunnolla pitkästä aikaa!


Lasi- ja puuhelmiä. Valkoiset helmet ovat kumipäällysteisiä ja tosi kivan tuntuisia, ihan kuin samettia :)


Kivi- ja simpukkasatsaus. Punaisista kivistä sain jossain vaiheessa korutilauksen, mutta meinasikin olla aika hintsusti punaista tarjolla ja vähän iski paniikki löydänkö niitä lainkaan, kunnes sitten bongasin nämä.


Uusia tuttavuuksia minulle, siemenistä tehtyjä helmiä ja lätyköitä. Ja myös pari akaattilätkää, magnesiittiperhosia sekä terrakottahelmiä.

 Ja tässä se hurahdus. Laserleikattu puuriipus. Sikakallis, mutta ei mahtanut mitään. Pakko oli saada.


 Metalliroipetta ja ihania pikkuruisia lasipulloja
Muutama metri "rotanhäntää"

 Kavereiden ostokset, joista pitäisi syntyä koruja jossain vaiheessa :)


Mukavaa sunnuntain jatkoa. Kohta täytyy lähteä palauttamaan koira kotiinsa, mutta otan mieluusti toistekin hoitoon.

- kirsema -

5 kommenttia:

  1. Meni eka kommentti mönkään... Siis olipa kiva nähdä ja tuskin maltan odotella koruani (ei mitään paineita ;)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poistanpa tuon turhan :)
      Pikkuisen kyllä himottaa alkaa räplätä, ehkä täytyy pohtia hieman vielä :)

      Poista
  2. Kiitos KatMan! Harmi kun et päässyt, mutta messuja tulee ja messuja menee. Toisen kerran paremmalla onnella!

    Koira näyttää hurjemmalta kuin mitä on, on lauhkea kuin lammas, oikea nössykkä :) Itse asiassa en kyllä tiedä, miten lauhkeus muuttuisi muuksi ominaisuudeksi tosi paikan tullen, ainakaan en haluaisi sitä kokea :)

    VastaaPoista
  3. Itse en messuille taaskaan päässyt, mutta jospa syksyllä..
    Koirat on niin kivoja, ja kissat myös. Meilläkin on nyt Upi:) Sylikoira, pusuttelija ja muutenkin ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, uudemman kerran sitten!

      Kyllä ne koirat vaan on niin hellyttäviä, jotta!

      Poista

Kiitos, kun kerroit mielipiteesi!