tiistai 28. elokuuta 2012

Uusiokäyttöä - säröakaatti

Aamulla etsiessäni sopivia koruja löysin kesällä tekemäni, mutta kuvaamattoman setin korujeni seasta. Nämä on uusiokäytettyjä säröakaatteja, eli purin ensimmäisen koruversion, koska se ei jotensakin ollut mieluinen. Tällä kertaa kivistä tuli ketjuversio seuranaan myös rannekoru, joihin olen tällä hetkellä tykästynyt. Kivien väri tuo mieleen ihanan syksyn väriloiston, vaikka ruskan aika ei vielä olekaan. Joten väriloistoa odotellessa, katsellaan tuliko tälläkin kertaa toteutettua hukkaan mennyt työ ;)





sunnuntai 26. elokuuta 2012

Amatsoniitti

Pitkästä aikaa ehti myös vähän harrastamaan. Onnistuneet rippijuhlat takana ja rentouttava viikonloppu tuli vietettyä mökillä, jossa ei ole ehtinyt sitten lomien käymäänkään. Nämä kivet ostin muutamia viikkoja sitten ja mieli on ollut poltteessa, että pääsee näistä värkkäämään jotain. Aluksi mallasin näitä mustan mattapintaisen akaatin kanssa, mutta päädyinkin sitten hopeoituihin metallihelmiin ja Swarovskin kristalleihin. Riipuksena kukanoksalinkki, jonka jatkona vielä kivi. Pituutta korulla on 46 cm + lukko ja riipus.


Amatsoniitti

tiistai 14. elokuuta 2012

Jäähyväisten aika

Työpisteeni muuttaa toisiin tiloihin, joten oli aika hyvästellä (: ihanat työkaverit. Kakkujen lisäksi oli tarjolla yllätysarpajaiset kaikille halukkaille ja voittoina kaksi kaulakorua. Korvikset jätin pois, koska niille ei välttämättä ole käyttöä. "Ensimmäisen korun voitti henkilö, jonka nimi alkaa H:lla ja toisen voitti omakseen henkilö, jonka nimi alkaa L:llä ja päättyy kirjaimeen A", onnetar siis piti jännitystä yllä viimeiseen asti.

Toivottavasti korut ilahduttavat uusia omistajiaan ja kiitos myös onnettarelle!

Virallinen osuus: kiitos kaikille ihanille ja hauskoille työkavereille kuluneista hetkistä. Pitäkäähän "asukoodia" yllä ja näkyillään myös jatkossa, ette ihan näin helpolla pääse eroon minusta ;)

PS. Ylimpään kuvaan sain idean erään kaupan sivuilta "Koruideoita", toteutin korun pienillä muutoksilla ja eri materiaaleilla.

Arpajaisvoitto 1:


Arpajaisvoitto 2:




sunnuntai 12. elokuuta 2012

Rannekoru, valkoinen ja lila

Innostuinpa kovasti edellisestä rannekorun tekeleestä, joten oli pakko tehdä uusi. Tämä on lisäystä rippijuhliin tekemälleni kaulakorulle, täytyyhän setissä olla myös rannekoru. Tulipas todettua tämän rannekorun tekemisen kohdalla, että ei kannata samaan aikaan olla leipomuksia uunissa paistumassa ilman minkäänlaista hälytystä. Olin siis leiponut töihin kakkua ja ajattelin, että odotellessani alan koruilemaan. Lopputulema oli, että unohdin kakun iloisesti uuniin ja tottakai se pääsi kärähtämään. No, eipä muuta kuin kaivelemaan leipomistarvikkeet esiin ja uusi leipomisyritys. Vahingosta viisastuneena laitoin myös puhelimeeni muistutuksen päälle, että ei sentään tarvitse kolmatta kertaa kakkua leipoa ja sehän tepsi, kakku onnistui :)


keskiviikko 8. elokuuta 2012

Mustaa mattana

Onpas näköjään mennyt 1500 katselun raja rikki, kiitos kaikille katselijoille!

Tässä kaulakorussa on käytetty mattaa mustaa onyxia (8 mm), väliin ripoteltu hopeoituja rondelleja. Riipuksena hopeoitu grande toggle heart (53 x 29 mm). Pituutta korulla on 63 cm + lukko ja riipus.


Onyx

Pinkkiä nimpparilahjaksi

Tämän pinkkimustan kaulakorun sai omakseen nimpparisankari, joka sattuu olemaan perheemme miniäkokelas. Täytyykin tässä salaa tunnustaa, että on mukavaa, kun perheeseen tätä nykyä kuuluu nuori neitokainen, jota voi ilahduttaa (kuvittelen ainakin ilahduttavani) antamalla pienen korun silloin tällöin ihan vaan antamisen ilosta ja ettei tarvitse kaikkia koruja itselleen hamstrata ;)

Onnittelut nimipäiväsankarille korun kera!



sunnuntai 5. elokuuta 2012

Rannekoru

Kaksi pitkää työviikkoa takana, joten voi kai sanoa, että arki on alkanut. Koruilun suhteen on ollut hieman hiljaisempaa, ei ole oikein ollut ideoita ja suoraan sanoen myös laiskuus on hieman vaivannut. Kun viimein kaivelin aarteeni esiin, oli pakko tehdä jotain näistä kivoista keltaisista särölasihelmistä. Sekaan laitoin harmaita helmiäislasihelmiä. Kaulakorua en saanut millään mallattua silmälle sopivaksi, joten tällä kertaa pääpaino onkin rannekorussa, korvikset ja riipus olkoot kylkiäisinä.